Elérhetőségek

Dömötör Bútor Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Széll Kálmán U.11.
Telefon:
+36305579142
E-mail:
domotorakos@gmail.com


Bemutatkozás


Cégünk az egyedi, minőségi termékek eladására fekteti a hangsúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak.

Folyamatosan bővítjük termékeink körét és megrendelőink igényeit mindig maximálisan figyelembe vesszük.

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg.

Személyesen is szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, a bútor és épületasztalos termékek gyártásában.

Magánszemélyeket és intézményeket egyaránt kiszolgálunk az ország bármely pontján. Az évek során szerzett tapasztalatok alapján és a megnövekedett egyedi igények érdekében gyártunk laminált, lakkozott és festett bútorokat egyedi méret és kialakítás szerint.

Az egyedi bútor gyártás folyamán kizárólag az Ön igényeit vesszük figyelembe és hozzáadjuk ötleteinket, tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat.

Az egyedi konyhabútorok, és más egyedi bútorok előnye, hogy a meglévő falakhoz lehet a készülő bútor elemeit a megfelelő méretére igazítani, ami a tervezés folyamán nagyobb teret ad.

Az egyedi  bútorkészítés egyik nagy előnye az előre gyártott széria termékekkel szemben, hogy a helyiség kihasználhatósága a maximumára nő, kihasználhatóbb és praktikusabb konyhabútor, bútor készíthető.

Igény szerint előzetes megbeszélés alapján szakmai tanácsadással és látványtervezéssel kiegészítve segítünk az ön elképzelésének megvalósulásában. Elképzelését kizárólag minőségi anyagokból valósítjuk meg, hogy az ön által megálmodott bútort mind formában és praktikusságban az ön otthonában tudja élvezni.
Vissza az előző oldalra!
Dömötör Bútor Kft. - Magyar